Graag zetten wij onze fantastische sponsors in de spotlight :)


Een trouwe sponsor van Moeder Theepot is Papier&Co! Je vindt hen in de Jozef Plateaustraat 1. Hier krijg je 10% korting op alle prints en artikelen, met uitzondering van cartridges en de webshop. De ideale stop voor het printen van al je slides. Bovendien drukken zij al enkele jaren onze lidkaarten!


 

Fan van bubble tea? Bij 8tea5 (Sint-Niklaasstraat 34, Gent) krijg je met de code "Theepot2024" 15% korting in de webshop! Je kan ook kortingsbonnen van "een XL bubble tea aan de prijs van een M" winnen op onze events :) 


Bij Release Tea in Sint-Niklaas kan je niet enkel thee kopen maar ook super leuke workshops volgen! Wij, met Moeder Theepot, stellen bij Els al 6 jaar lang onze eigen thees samen. Als je in de buurt bent, spring zeker eens binnen! Ook ideaal als je een cadeautje zoekt voor een thee-lover.

Wil je ook graag je eigen thee blend samenstellen, lees zeker alles op de website.


 

Kan je niet kiezen tussen koffie of thee? Bij Cantata krijg je 10% korting met de code 'MOEDERTHEEPOT' op hun webshop. Jammer genoeg is hun filiaal in het Zuid gesloten sinds september.


 

Madam Bakster is een artisanale bakkerij waar je kan genieten van de lekkerste vegan taartjes die vaak ook allergenenvrij zijn. Zorgeloos genieten voor iedereen dus! Naast bakkerij is er van woensdag tot zondag ook een koffiebar :)

Als lid van Moeder Theepot kan je altijd bij Madam Bakster (Brabantdam 142) terecht en krijg je er 10% op je aankopen.


Nooit genoeg chocolade voor jou? Dan is Mayana chocolade bar (Sint-Pietersnieuwstraat 208) echt een must visit! Brownies, American pancakes, chocomelk... 
Hier kan je als lid van onze vereniging op vertoon van je lidkaart meedoen met tal van acties!
Vraag er naar aan de kassa!

 Chocoholic actie: Bij elke warme chocolademelk krijg je twee slices brownie + topping + chocolade gratis. 
Chocolate Junkie actie: Bij aankoop van een moelleux, 1 potje chocolade extra.
Cocktail o clock actie: Bij aankoop van een cocktail naar keuze, mag je 1x gebruik maken van ons chocolade snuifmachine
Try your Luck actie: Probeer met 2 dobbelstenen dubbel te gooien en dan krijg je bij het aankopen van 1 Gin & Tonic Mayana, 1 Gin & Tonic Mayana gratis. 
Early Bird Actie: Bij het bestellen van een smoothiebowl, krijg je een americano of thee gratis. 

 


Jumpsky ken je misschien van hun trampoline park. Maar wist je dat je er in Dok Noord ook kunt gaan Lasershooten!! Laat je van je meest competitieve kant zien en toon geen genade aan je vrienden of familie. 


 

 

Win een van de boeken van Standaard Boekhandel op onze quiz OF ga naar de Standaard Boekhandel om te zorgen dat je onze quiz wint. In beide gevallen heb je nooit te veel boeken om te lezen met een warme kop thee en een zacht dekentje.


Haal de Sherlock in je boven bij Lockdown escape rooms!
Voor de mensen fanaten die denken dat ze elke escape room in Gent en omstreken al gedaan hebben, denk opnieuw! Want Lockdown escape room heeft net een nieuwe er bij! THE AVALANCHE  Je bevind je in een afgelegen skihut omringt met sneeuw en ijs. Na een après-ski wordt iedereen versuft wakker en blijk je opgesloten te zitten. Ontsnappen jullie voor de kou je overneemt.


Was Mario Kart je favoriete spel op de Wii? Laat je inner Mario los bij Ekart in Dok Noord!! De ideale locatie om in een ontspannen sfeer een leuke activiteit te doen. Eén heat rijden of liever een uitgebreid pakket met een opwarmingssessie, kwalificatie en finale, het kan allemaal. Bovendien is het dé activiteit bij uitstek voor groepen die niet afhankelijk willen zijn van de weergoden ;)


Stuur je ook zo graag kaartjes naar je vrienden. Bij Myosotis Cards vind je de aller schattigste kaartjes. Je kan ook individuele kaartjes maar ook sets kopen en zelf gepersonaliseerde kaartjes. Onze persoonlijke favoriet is "allerliefste dinoknuffel" maar er is nog zo veel meer keuze allemaal getekend door Marie zelf.


Paard van Troje is een onafhankelijke, eigenzinnige boekhandel die onderdak biedt aan zo'n 30.000 zorgvuldig gekozen boeken. In de winkel vind je zowel Nederlands- als Engelstalige titels. Onze bourgondisch gevulde rekken etaleren een ruim assortiment aan fictie, non-fictie, poëzie, kookboeken, graphic novels en kinderboeken. Bij het Paard kan je iedere dag terecht voor een scherp gecureerde mengeling van zowel bestellers als verborgen parels, vlotte lezers en hersenspinsels van kleine obscure uitgevers. Ook zijn er events voor de boekenlover onder ons!


Bijna een jaar geleden creëerden Level Up samen met Puzzle Escape rooms "Next Level Games"  gelegen in het hartje van Gent. Daar gaan ze een stapje verder, of beter, daar gaan ze next level in het aanbieden van leuke activiteiten . Wil je volledig ondergedompeld worden in een unieke virtual realityervaring? Waan je je een echte viking en wil je graag bijlwerpen? Of wil je een unieke escape room ervaring op doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Alle studenten t.e.m. 26 jaar genieten van 10% korting! 


Theebloem Precious Pearl

Ontdek je graag een nieuwe thee of geniet je soms graag van een heel bijzondere thee? Dan is Puur Thee's theeabonnement iets voor jou!

Je krijgt 1,2,3 tot 6 maal per jaar een pakketje thee met 3 varianten opgestuurd. ​In het pakket kan zowel groene, zwarte, witte, gele, oolong, Pu-Erh thee zitten als infusies of mélanges van rooibos, kruiden, bloemen en/of fruit. Geef in de opmerking ook jouw persoonlijke wens door en dan houden ze hier zeker rekening mee. Super tof toch!

Weet je toch liever welke je thee op voorhand? Dan kan je in de grote webshop ook je eigen thee kiezen. Nog beter, als lid krijg je 10% korting!​


Bocca, de lekkerste pasta van Gent!! :)
Je kan je pasta afhalen in heuvelpoort voor je naar onze kransjes komt of gezellig zitten in de Recollettenlei (ps: hier is afhaal ook mogelijk).
West-Vlaming? Dan vind je Bocca ook in Brugge en Kortrijk!


Nog een speciale bedanking voor onze financiële sponsor Cetio!

 

Online bestellen en tegelijkertijd Moeder Theepot steunen, ja dat kan! Voor je begint te shoppen, 

surf eerst even naar onze trooperpagina en klik daar door naar de webshop die je wil bezoeken.

Op die manier ontvangen wij een klein percentage van het bedrag dat jij besteld hebt!

 

Heb je zin om in de horeca te werken, met zeer veel flexibiliteit en heel veel interessante mogelijkheden om ook tijdens een academiejaar af en toe

een centje bij te verdienen? Dan ben je bij Silver Tie aan het juiste adres. Je kan je inschrijven voor een infosessie en 

bij de opmerking vermelden dat je via Moeder Theepot over Silver Tie gehoord hebt, dan krijgen wij iets in return :)

 


Heeft u interesse om Moeder Theepot te sponsoren? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@moedertheepot.com